Загусники і желюючі агенти

 
 
Агар-Агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних ..
50 грн
50 грн
Желатин - це харчова добавка, яка виходить шляхом кип'ятіння хрящів і кістково-суглобових тканин тварин. При варінні вся вода випаровується, розчин ос..
250 грн
250 грн
Листовий желатин Dr.Oetker - це желатин у вигляді пресованих листів. На відміну від простого желатину листовий розчиняється рівномірніше і швидше, не ..
25 грн
25 грн
Желатин Dr. Oetker відмінно підходить для приготування не тільки м'ясних і рибних страв, а й десертів. Він не змінює аромат і смак страв. Володіє відм..
9 грн
9 грн
Додавши фруктовий сік або воду в желе безбарвне Dr. Oetker ви отримаєте прозоре желе для всіх видів фруктових тортів. Просте і гарантовано успішне при..
7 грн
7 грн
Желфікс - це натуральна желююча речовина з рослинних компонентів. Маркування 3: 1 вказує на співвідношення фруктів і цукру. З желфікс легко і швидко ..
20 грн
20 грн
Желфікс - це натуральна желююча речовина з рослинних компонентів. Маркування 3: 1 вказує на співвідношення фруктів і цукру. З желфікс легко і швидко ..
12 грн
12 грн
Каррагінани-це вуглеводи, що виробляються червоними водоростями сімейства Rhodophyceae .Каррагінани використовуються в якості гелеутворюючих агентів, ..
125 грн
125 грн
Щоб вершки залишалися пишними, зберігали свою декоративну форму і не осідали протягом часу, в них додається спеціальний загущувач. Один пакетик під..
3 грн
3 грн
ФРУКТОВИЙ ПЕКТИН NH SOSAДозування: 10 г /кг для джемів, 20 г /кг для щільних десертівЗастосування: Змішати з цукром, додати лимонну кислоту, внести в ..
150 грн
150 грн
Пектин - одна з найбільш популярних харчових добавок. Його використовують у виробництві цукерок, виробництві фруктових начинок, желейних кондитерських..
75 грн
75 грн
Dr. Oetker творопиш використовується для приготування сирних запіканок. Він надає тісту м'якість і легкість. Творопиш можна додавати в сирну масу і ви..
14 грн
14 грн
Показано з 1 по 12 із 12 (всього сторінок: 1)

Загусники і желюючі агенти