Інвертний цукровий сироп (тримолін) Laped 250 г
Тримолін – інвертний цукор. Тримолін використовується для уповільнення кристалізації та утримання вологи в кондитерських виробах.
Процес поділу цукру на дві частини: глюкозу та фруктозу називається інверсією, а продукт називається інвертним цукром. Інвертний цукор є густуватим продуктом жовтого кольору, який містить рівні кількості глюкози і фруктози.
Інвертний цукор солодший за білий цукор. Тримолін використовується як стабілізатор та покращувач при виготовленні різних кондитерських виробів: торти, тістечка, морозиво, цукерки, сорбети та ін.
Переваги тримоліну:
- не кристалізується;
- зберігає м'якість, легкість та аромат кондитерських виробів;
- покращує структуру тесту;
- продовжує термін придатності.
Склад: рафінований цукор, вода.
Температура зберігання: (+7 ° С) - (+15 ° С). Спеціальних умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватись температурного режиму.