+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Інвертний цукор (Тримолін) Louis Francois, 250 г

В наявності
75 грн

Тримолін – інвертний цукор. Тримолін використовується для уповільнення кристалізації та утримання вологи в кондитерських виробах.

Процес поділу цукру на дві частини: глюкозу та фруктозу називається інверсією, а продукт називається інвертним цукром. Інвертний цукор є густуватим продуктом жовтого кольору, який містить рівні кількості глюкози і фруктози.

Інвертний цукор солодший за білий цукор. Тримолін використовується як стабілізатор та покращувач при виготовленні різних кондитерських виробів: торти, тістечка, морозиво, цукерки, сорбети та ін.

Переваги тримоліну:

- не кристалізується;

- зберігає м'якість, легкість та аромат кондитерських виробів;

- покращує структуру тесту;

- продовжує термін придатності.

Склад: рафінований цукор, вода.

Температура зберігання: (+7 ° С) - (+15 ° С). Спеціальних умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватись температурного режиму.

Схожі товари