+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Пектин яблучний

NEW
В наявності
69 грн

Пектин яблучний - природна харчова добавка, яка має желюючі властивості.

Використовують для приготування зефіру, мармеладу, пастили, рахат-лукуму, желе, варення, джему та інших кондитерських виробів, в якості згущувача, стабілізатора, гелеутворювача, желюючого агента.

Температура желюваня яблучного пектину: 75-85 градусів.

Час желювання: 10-15 хвилин.

Упаковкаzip-пакет.

Умови зберігання: в сухому і прохолодному місці, в закритій упаковці при відносній вологості не більше 75 градусів.

Пектин має корисні властивості: - знижує вміст холестерину в організмі; - активізує моторику і перистальтику кишечника, одночасно сповільнюючи швидкість всмоктування їжі; - нормалізує кровотік - служить відмінним сорбентом, успішно виводячи радіоактивні елементи, Пестициди та іони токсичних металів. Тому другою назвою пектину по праву може стати ім'я " санітар організму" - пектин корисний людям, що страждають виразкою шлунка і гастритом, діючи як протизапальний і знеболюючий - систематичне вживання-відмінна профілактика раку товстої кишки.

Схожі товари