+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Винний камінь, 100г

В наявності
60 грн

Винний камінь -  натуральний продукт. Являє собою білий порошок - тонко перемелений кристалічний камінь, що випадає в осад при виробництві вина.

 

Застосування:

Незамінний в таких галузях промисловості, як хлібопечення і виробництво різноманітних кондитерських виробів. Винний камінь - це натуральний емульгатор, який полегшує з'єднання молекул води з молекулами жиру. Таке з'єднання дає тісту і крему повітряну структуру, дозволяє збити до повітряного стану білки, тісто для макаронс, муси, пасти, морозиво.

 

Підходить для випікання білих кексів і меренги. Крім того, винний камінь запобігає кристалізації цукру в глазурі, карамелі і цукерках, що, відповідно, відображається на їхній якості та смаку.

 

На відміну від класичного розпушувача, винний камінь куди цікавіший в поєднанні з содою, такий натуральний пекарський порошок, який не псує готовий виріб лужним присмаком.

 


1. Стабілізація яєчних білків. Винний камінь підтримує пишність навіть після запікання в духовці.

2. Розпушувач при випічці. Винний камінь змішується з харчовою содою, в результаті відбувається хімічна реакція з виділенням вуглекислого газу, який надає випічці легкість.

3. Запобігання кристалізації цукру. Винний камінь не дозволить засахаритися варенню, сиропам і глазурі.

4. Відбілювання і надання еластичності глазурі.

 

Якщо Ви хочете відтворити десерт Павлова, то без винного каменю теж не обійтися. Саме винний камінь закріпить збиті білки, зробить їх ідеально-білими і додасть стійкість до впливу тепла.

 

Дозування винного каменю при виробництві тіста:

на 250 грам борошна 1 ч.л. винного каменю і 0,5 ч.л. соди

 

Термін зберігання: 24 місяців з дати виробництва за умови зберігання в щільно-запечатаній упаковці.

 Виробник : Україна

Схожі товари