Темний шоколад Haya 60% без цукру Norte-Eurocao, 1 кг

Найвища якість продукту, унікальна рецептура, строгий контроль якості на всіх етапах виробництва шоколаду без цукру.
У цьому продукті торгової марки NORTE-EUROCAO (Іспанія) використовується підсолоджувач мальтитол - відомий цукрозамінник.
- дає можливість відпливу шоколадних фігур будь-якої складності,
- використовується для покриття кондитерських виробів,
- застосовується для виготовлення шоколадних цукерок, начинок.
- володіє чудовим смаком екстра чорного шоколаду.
- підходить для шоколадного фонтану.
Доступно із сертифікацією UTZ та KOSHER
Склад: какао маса, підсолоджувач мальтитол, какао масло, емульгатор соняшниковий лецетин. Вміст какао мінімум 60 %.
Какао сухі тверді речовини: 22,4% ± 1
Какао-масло: 38,8% ± 1
Максимальний вміст сахарози: 3%
Можливості використання в процесі виробництва нічим не відрізняються від принципів роботи зі звичайними шоколадом. Технічні характеристики і режими абсолютно схожі
Спосіб використання: Необхідна кількість шоколаду "Norte-Eurocao" розігрійте на водяній бані при температурі 40-45ºС або в мікрохвильовій печі при потужності 500W.
Інструкція по темперування: температура плавлення / розчинення до 45 С. Темперування до 28-32 С. кристалізації при 10-15 ºС протягом 15 хвилин.
Уникайте змішування шоколаду з глазур'ю і шоколадними сурогатами
Термін придатності: 18 місяців з моменту виробництва.
Умови зберігання: в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20С..
Ціна вказана за 1 кг.
Мінімальне замовлення на сайті від 500 грн