+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Шоколад з пюре малини Inspiration Framboise 35,9% 100 г

В наявності
Виробник: Valrhona
350 грн

Valrhona відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки. Шоколад поєднує в собі інтенсивний, вишуканий аромат полуничного конфіту з унікальною текстурою шоколаду.

Ідеально для:

  • ганаша,
  • крему.

Рекомендовано для:

  • покриття,
  • формування,
  • відливання плиток,
  • мусів
  • морозиво та сорбети

Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:

  • температура для розтоплення - 45-48 ° C
  • температура кристалізації - 26-27 ° C
  • температура для роботи: 28-29 ° C

Вага: 100 г

Умови зберігання: в сухому і прохолодному місці при температурі + 16 ° C - + 18 ° C.

Країна виробника: Франція

Схожі товари