Шоколад з пюре малини Inspiration Framboise 35,9% 100 г
Valrhona відкриває нові творчі можливості для кожного кондитера, який хоче відкрити нові смаки. Шоколад поєднує в собі інтенсивний, вишуканий аромат полуничного конфіту з унікальною текстурою шоколаду.
Ідеально для:
- ганаша,
- крему.
Рекомендовано для:
- покриття,
- формування,
- відливання плиток,
- мусів
- морозиво та сорбети
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення - 45-48 ° C
- температура кристалізації - 26-27 ° C
- температура для роботи: 28-29 ° C
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому і прохолодному місці при температурі + 16 ° C - + 18 ° C.
Країна виробника: Франція
Схожі товари