Альбумін Parmovo Италия , 1 кг

Альбумін (сухий яєчний білок) - продукт, виготовлений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків.
Альбумін має більш кращі характеристики при збиванні, ніж звичайний курячий білок, має високі характеристики по стійкості піни.
Сухий білок – гарний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування під час виробництва кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок тощо. У кондитерському виробництві сухий яєчний білок знаходить застосування у випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірність розподілу складових виробництва, і навіть збагачення виробів повноцінними тваринними білками.
Застосування:
муси, молочні продукти, тепле морозиво, меренги, торти, кондитерські вироби, що потребують легкості і т.д.
Ціна за 1 кг.