Желюючий агент каррагінан Kappa Sosa, 50 гр

ХІТ
Желюючий агент каррагінан Kappa Sosa, 50 гр
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

Виробник: Sosa Ingredients
  • Статус: In stock
Скорочений опис

Каррагінани-це вуглеводи, що виробляються червоними водоростями сімейства Rhodophyceae .Каррагінани використовуються в якості гелеутворюючих агентів, суспензій і загусників.Незамінною властивістю текстурного агента Kappa... Читати далі...

125 грн

Каррагінани-це вуглеводи, що виробляються червоними водоростями сімейства Rhodophyceae .

Каррагінани використовуються в якості гелеутворюючих агентів, суспензій і загусників.

Незамінною властивістю текстурного агента Kappa від ТМ Sosa є те, що з його допомогою можна будь-який кондитерський виріб, будь-який фрукт покрити тонким шаром гелю. Просто на секунду опустіть виріб в гарячий гель і дайте йому охолонути. Повірте, це виглядає фантастично! 

Каррагінани не всмоктуються в кров в кишечнику людини, а також не розкладаються бактеріями в кишковому тракті, тому вони поводяться як харчові волокна. Це означає, що він низьку енергетичну цінність і вельми корисний для організму.

Розчинення і желирование:

розчинити в холодній воді. Варити до повного розчинення, весь час помішуючи суміш.

Для закінчення процесу желирования готовим виробам потрібно дати охолонути до застигання.

Особливості використання:

- Температура гелеутворення-60 градусів за шкалою Цельсія

- Каррагінан, змішаний з сухими інгредієнтами, заливають рідиною (ні в якому разі навпаки)

- Допустимий нагрів-90 градусів за шкалою Цельсія

Каррагінан має ті ж властивості, що і желатин, але у нього рослинне, а не тваринне походження, тому його можуть вживати вегетаріанці.

Застосування: креми; гелі; еластичні гелі в синергії з іншими текстурантами

Развес 50 грам

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре