Рисовий папір круглий ( +/- 40 арк ) 22 см Banh Trang My Tho
Переваги рисового паперу:
тісто дуже тонке;
кругла зручна форма;
має досить широкий спектр застосування;
є знежиреним продуктом (рекомендується готувати на пару).
Важливо: рисовий папір у сухому вигляді твердий і ламкий, але якщо його розмочити у воді – легко згортається. Готові роли можна підсмажити або подавати у сирому вигляді.
Застосування рисового паперу:
Її використовують замість листів норі, відмінно підходить для гарячих та холодних роликів, в папір можна загортати будь-яку начинку: від м'яса та морепродуктів до овочів та фруктів.
З рисового паперу можна робити декор для тортів та інших десертів, вирізаючи з нього різні фігурки. Можна наносити харчові фарби, робити з неї квіти, використовуватиме прикраси святкового столу.
Рисовий папір простий у використанні: його необхідно розмочити в холодній воді, опустивши листи по одному у воду на 2-5 секунд або змочити папір харчовим пензликом. Після цього покладіть обсохнути і розм'якшитися на звичайний рушник або пергамент. Готовий листок стає еластичним і м'яким, але не втрачає своєї щільної структури. Якщо рисовий папір затримується у воді занадто довго, він стане м'яким і порветься.
Склад: борошно рисове, борошно тапіоки, сіль.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 до +25°С та відносній вологості повітря не більше 75% у сухому прохолодному місці, оскільки навіть невелика кількість вологи зробить папір липким та непридатним для подальшого використання.
Форма: кругла
Діаметр: 22 см
Кількість: +/- 40 штук
Термін придатності: 01.03.2025
Виробник: В'єтнам