+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Борошно зі свіжого фундуку ( жорнове ) 200 г

В наявності
Артикул:
Борошно зі свіжого фундуку ( жорнове ) 200 г
145 грн

Фундучне борошно жорнове - це безглютеновий продукт, який виробляється шляхом подрібнення горіхів фундука або ліщини. У ядрах фундука містяться всі необхідні для організму амінокислоти, вітаміни та мінерали, що робить його чудовим джерелом енергії. Жорнове борошно з фундука часто використовують у оздоровчих, дієтичних та вегетаріанських стравах. Фундучне борошно дуже корисне, тому що навіть після переробки фундук не втрачає своїх корисних властивостей.

Фундукове борошно виготовляється з цілісних обсмажених і підсушених горішків (не з макухи), тому дуже багате корисними жирами. Популярне в середземноморській кухні. Смак борошна з фундуку найкраще описати як маслянисто-горіховий. Воно дуже ароматне, надає стравам насиченість і легку солодкість.

Горіховий маслянистий аромат фундукового борошна прикрасить не лише кондитерські вироби, а й багато несолодких страв. Це інгредієнт білих гарячих соусів на зразок бешамелю, страв з лісовими грибами, галушок та кнедликів (крім надання особливого смаку, фундукове борошно робить варене тісто менш клейким).

При випічці борошно фундука практично не збільшується в об’ємі, тому потрібно використовувати трохи більшу його кількість або додати побільше розпушувача. Як і інше горіхове борошно, що містить багато жиру, фундукове швидко зарум’янюється. Аби випічка не підгоріла, потрібно випікати при більш низьких температурах або скоротити час готування.

Дуже смачно поєднується із шоколадом і какао (в шоколадних тістечках, печиві, начинці, пасті).

Схожі товари