- Статус: In stock
Часто вікорістовується в пріготуванні чізкейку, Тірамісу и других десертів.Маскарпоне містіть в сухому Залишки около 75% жиру, має кремоподібну консістенцію, тому Ідеально Підходить для десертів. Найбільш відомій десерт,... Читати далі...
Часто вікорістовується в пріготуванні чізкейку, Тірамісу и других десертів.
Маскарпоне містіть в сухому Залишки около 75% жиру, має кремоподібну консістенцію, тому Ідеально Підходить для десертів. Найбільш відомій десерт, что готовится на основе Маскарпоне, - Тірамісу. Такоже іноді сир вікорістовується вместо масла для бутербродів.
Склад: вершки, лимонна кислота (додається для згортання вершків во время Приготування сиру).
Жірність сиру Mascarpone Lovilio 35,5%, что відповідає 78% жирності в сухій масі.
Зберігаті при температурі від 0 ° до + 4 ° С
Вага: 250г
Мітки: сыр, маскарпоне