Шоколад білий Dulcey 32% 100 г

Натуральний золотистий блондин. Шоколад Dulcey може похвалитися білим кольором, вершковою маслянистою текстурою та інтенсивним смачним ароматом бісквіту, тільки з натяком на солодкість, яка поступається щедрим нотам пісочного печива з щіпоткою солі.
Ідеально для:
- ганаша і крему
- морозиво та сорбети
Рекомендовано для:
- формування,
- відливання плиток
- мусів
- покриття
Рекомендований температурний режим для роботи з шоколадом:
- температура для розтоплення - 45-48 ° C
- температура кристалізації - 26-27 ° C
- температура для роботи: 28-29 ° C
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому і прохолодному місці при температурі + 16 ° C - + 18 ° C.
Країна виробника: Франція
Схожі товари