Мигдаль золотий сирий 1 кг

Мигдаль золотий сирий 1 кг
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Горіхові ядра вживають в їжу свіжими, солоними і смаженими. Використовують їх при приготуванні кондитерських виробів: булочок, тортів, кексів, печива, цукерок, морозива. Мигдаль є основним компонентом марципану, використ... Читати далі...

330 грн

Горіхові ядра вживають в їжу свіжими, солоними і смаженими. Використовують їх при приготуванні кондитерських виробів: булочок, тортів, кексів, печива, цукерок, морозива. Мигдаль є основним компонентом марципану, використовуваного для виготовлення прикрас на торти.

Мигдаль покращує смак алкогольних напоїв і наділяє їх приємним ароматом. Він надає неповторний аромат соусів, джемів, паст, кетчупам, салатів і десертів.

Мигдаль чудово поєднується з шоколадом, сирною масою, солодкої випічкою, фруктами, горіхами.

У Малій і Середній Азії мигдаль є незмінною складовою східних солодощів. У Європі він використовується для панірування м'ясних і рибних страв, особливо форелі. Жителі Китаю та Індонезії додають мигдаль в страви з м'яса і рису.

В Індії мигдаль використовують спільно з імбиром, корицею і мускатним горіхом.

Можно фасування від 500 г.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Мітки: Орех, орехи, горіхи