Какао терте High Roast, Кот-д’Ивуар (випускається у формі каллет)

Какао терте отримують шляхом розмелювання обсмажених подрібнених какао-бобів. Процес розуміли супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса тертого какао має напіврідку консистенцію.
Какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярно в миловарінні.
Какао терте не містить цукру і будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі і ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою і шовковистою, а й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії і комфорту.
Країна виробник Гана