Мігдаль золотий, сирий каліфорнійський 100г
Можно фасування від 100г.
У нашому магазині Ви можете придбати каліфорнійський мигдаль, добірний, великий.
Горіхові ядра вживають в їжу свіжими, солоними і смаженими. Використовують їх при приготуванні кондитерських виробів: булочок, тортів, кексів, печива, цукерок, морозива. Мигдаль є основним компонентом марципану, використовуваного для виготовлення прикрас на торти.
Мигдаль покращує смак алкогольних напоїв і наділяє їх приємним ароматом. Він надає неповторний аромат соусів, джемів, паст, кетчупам, салатів і десертів.
Мигдаль чудово поєднується з шоколадом, сирною масою, солодкої випічкою, фруктами, горіхами.
У Малій і Середній Азії мигдаль є незмінною складовою східних солодощів. У Європі він використовується для панірування м'ясних і рибних страв, особливо форелі. Жителі Китаю та Індонезії додають мигдаль в страви з м'яса і рису.
В Індії мигдаль використовують спільно з імбиром, корицею і мускатним горіхом.