Крихта фундука 100 г

Фундучна крихта містить:
Жирів - 9,4 г
Білків - 15 г
Вуглеводів - 61,5 г
Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту - 651 ккал
Склад: очищене ядро фундука.
Термін зберігання: не більш 6-ти місяців від дати виготовлення.
Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
Країна походження продукту: Україна
Застосування:
Звичайно ж, фундук подрібнений (крихта) прекрасно підходить для приготування коржів для торта. Найбільш оптимально використовувати його для м'яких, вологих коржів або для тортів, які будуть рясно просякнуті кремом. А ось випічку з пісочного тіста краще посипати зверху.
Подрібнений фундук додають в різні страви правильного харчування, особливо, в вегетаріанстві.