Суміш для приготування ванільних мафінів Puratos Ізі Маффін

Суміш для створення справжніх американських класичних ванільних маффинов з м'яким і ніжним м'якушем. Забезпечує рівномірну і об'ємну текстуру, а також гарантує гарну "шапку" на готовому виробі.
Спосіб застосування:
Ванільний маффин
Суміш Ізі Маффин 250 г
Борошно пшеничне 350 г
Цукровий пісок 400 г
Яйце 400 г
Вода 250 г
Рослинна олія 350 г
В міксер внести всі рідкі компоненти, потім сухі і перемішувати на повільній швидкості 6-8 хвилин до отримання однорідного тіста.
Випікати при температурі 170-210 ° С протягом 35-45 хвилин в залежності від маси заготовки і конструкції печі.
З даної пропорції інгредієнтів - вихід 46 мафінів.
Склад: крохмаль пшеничний, борошно пшеничне вищого гатунку, розпушувачі (Е500ii, Е450i, Е341i), емульгатор (Е471), крохмаль модифікований (Е1414), сироватка суха молочна, клейковина пшенична, сіль кухонна, загущувач (Е415), ароматизатор ідентичний натуральному - ванілін , барвник (Е160а).
Виробник: Puratos (Бельгія)