Фундук сирий бланшований 100г

Можно фасування по 100г
Фундук має широке застосування в кулінарії в сирому вигляді як самостійний продукт або добавка до інших страв. Також його піддають різним видам кулінарної обробки:
• смажать;
• солять;
• зацукровують;
• розтирають в борошно або пасту;
• отримують з нього горіхове масло;
• залишився після цього макуха використовують для приготування халви.
Фундук додають в салати, соуси, страви з м'яса, овочів або риби, але найбільше він затребуваний для приготування випічки і кондитерських виробів: пирогів, тортів, печива, тістечок, цукерок, морозива та інших десертів. Горіх відмінно поєднується з борошном, шоколадом, свіжими і сушеними фруктами, пастилою, алкогольними напоями. Найбільшою популярністю користується сирої і смажена фундук в якості інгредієнта фруктових, молочних і шоколадних десертів, його додавання ароматизує випічку, горіхові соуси, креми, пасти і лікери, а найвідомішим ласощами з ним є чурчхела.