Темний шоколад Callebaut № 70-30-38

Recipe N ° 70-30-38
Якщо темний насичений шоколад - це те, що ви шукаєте.
Рецепт n ° 70-30-38 - один з улюблених рецептів темного шоколаду серед багатьох шефів і шоколатьє в усьому світі. Він характеризується насиченим і в той же час збалансованим шоколадним смаком. У ньому переважає яскраво виражене ядро обсмаженого какао-бобу і насичена гіркоту. Кислота в поєднанні з солодкістю створюють баланс і контраст.
Рецепт 70-30-38 ідеально підходить для додання вашим творінням насиченого шоколадного смаку. У той же час він залишає вам місце для творчості, дозволяючи вам поєднувати його з безліччю інших видів шоколаду зі схожим змістом какао.
Завдяки стандартної плинності, рецепт 70-30-38 гарантує вам чудовий кінцевий результат в якнайширше використання: виливок форм і глазурування виробів з шоколаду, ароматизація ганаша, мусів, кремів, кремових виробів, морозива, соусів.