+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Глазур кондитерська біла Cargill , 100 г

В наявності
60 грн

Високоякісна кондитерська глазурка білого кольору. Глазурь має високу температуру плавлення і застосовується для покриття кондитерських виробів.

Переваги:

- глазур проста та зручна у використанні;

- не потребує темперування;

- має високі органолептичні показники;

- стійка до окиснення;

- швидко остигає;

- Забезпечує тривалу безпеку готового продукту.

Спочатку має природно-білий колір і легко забарвлюється будь-якими жиророзчинними барвниками, зокрема харчовими барвниками для шоколаду.

За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазурь відмінно замінює натуральний шоколад.

Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі.

Застосовувати як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.

Рекомендуємо: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною та без бульбашок, необхідно темперувати шоколадні монетки за температури 42-45°С. Повторне розігрівання глазурі не бажане.

Робоча температура: 30-35 °С.

Умови зберігання: зберігати в сухих приміщеннях, що добре провітрюються, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямого сонячного проміння.

Термін зберігання – 12 місяців.

Країна-виробник – Бельгія

Схожі товари