Маскарпоне Galbani 80% 250г
У Маскарпоне ніжна кремоподібна консистенція і м’який вершковий смак, запах свіжого молока або вершків та ніжно-білий колір. Саме з Маскарпоне готують традиційний італійський десерт тирамісу.
Маскарпоне – не зовсім сир, в класичному розумінні, але саме так йоги прийнято називати. Його готують з вершків жирністю не більше 25%, які підігрівають та додають до них лимонну кислоту або винний оцет, щоб почався процес згортання молочного білку. Потім масу охолоджують і шляхом самопресування позбавляються сироватки.
Народився цей сир завдяки вмінням сироварів з Ломбардії. Ломбардія – провінція, яка здавна славиться своїми пасовищами і стадами. Щоб досягти такого ніжного та вишуканого смаку Маскарпоне, потрібне якісне та запашне молоко, тому корів спеціально годують сумішшю зі свіжих трав та квітів.
Вага- 250 г
Виробник Італія