+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Нетаюча цукрова пудра Dolomiti ТМ Laped, 100 г

В наявності
25 грн

Цукрова пудра нетаюча – термостабільне покриття для кондитерських виробів. За рахунок того, що пудра стійка до температури і вологи, колір і смак зберігаються, вона не тане і не тече на жирній, вологій, теплій і холодній поверхнях блюда. кексів, булочок, круасанів, пирогів, мармеладу, цукерок.

Цукрова пудра – чудовий спосіб урізноманітнити зовнішній вигляд готового виробу, зробити його ще більш апетитним та красивим!

Використання:

Необхідно посипати готовий виріб цукровою пудрою, для цього можна застосувати сито кондитерське і частування готове.

Також можна скористатися трафаретом, додати його до поверхні випічки, посипати зверху пудрою, акуратно підняти трафарет і таким чином створити на блюді незвичайний, смачний декор.

Склад: декстроза, пшеничний крохмаль, рослинний жир, гідрогенізований рослинний жир, ароматизатор (ванільний)

Енергетична цінність на 100гр продукту: вуглеводи - 93,12г, білки - 0,0г, жири - 4,95г

Умови зберігання: рекомендується зберігати у сухому та прохолодному місці при температурі 15-25°C.

Термін зберігання: 12 місяців

Вага: 100г

Виробник: Італія







Схожі товари
Сода харчова 50 г Dr. Oetker
14 грн
Маршмеллоу білий, 100 г
65 грн
Маршмеллоу 4 кольори, 100 г
65 грн
Ізомальт 100 г
60 грн
Інулін Cold SOSA, 30 г
53 грн