Какао-порошок алкалізований 10-12% Голландія

ХІТ
Какао-порошок алкалізований 10-12% Голландія
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Алкалізованний какао-порошок отримують з какао кейк (какао макухи), отриманого від виробництва какао тертого (пасти) і какао масла. Залежно від ступеня алкалізації ці какао-порошки підрозділяються на слабко-, середньо- і... Читати далі...

150 грн

Алкалізованний какао-порошок отримують з какао кейк (какао макухи), отриманого від виробництва какао тертого (пасти) і какао масла. Залежно від ступеня алкалізації ці какао-порошки підрозділяються на слабко-, середньо- і сильно алкалізовані. При обробці какао кейка лугами какао-порошок набуває більш вишукані смакові якості і аромат і змінюється кольорова гамма какао-порошку, він стає більш темним і насиченим. Також в процесі обробки видаляються летючі кислоти, відповідно до цього знижується кислотність, підвищується рН до 6,8-7,2 і вище. В процесі алкалізації зменшується вміст дубильних речовин. Алкалізований какао-порошок легше розчиняється у воді, в порівнянні з натуральним какао-порошком.

Продукт застосовується для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних глазурей і виробів, а також для вафельних прошарків і начинок конфет, шоколадного масла, морозива, борошняних та кондитерських виробів. При використанні алкалізованний какао-порошок в хлібопекарської та кондитерської промисловості зменшують дозування від 20 до 50%.

Ціна вказана за 1 кг

Фасуємо від 500 г - вкажіть бажану кількість в коментарі до замовлення

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре