Фісташки сирі очищені 100г
Фісташки часто стають доповненням до вишуканих страв з м'яса, супів, салатів і паштетів. Подрібнене або перетерті зі спеціями і оливковою олією фісташки можуть використовуватися для приготування фаршированої птиці, молочних поросят чи дичини.
Оригінальний горіховий смак вони надають супу-пюре з курчати і делікатесним паштетів з гусячої або качиної печінки. Зелені пелюстки фісташок разом з шматочками мови і дрібним ніжним шпиком можна побачити в дорогих сортах ковбас. Подрібнені фісташки включають в салати з птицею і свіжими овочами, круп'яні страви, пудинги і запіканки.
Унікальний солодкуватий смак фісташок і їх ледь вловимий аромат дозволяють кулінарам Європи і Нового Світу знаходити все нові сфери застосування горіхів, будь то м'ясні страви або десерти. Фісташки незамінні в кондитерському виробництві. Горіхи додають в шоколад і цукерки, печиво і кремові торти.
А ось фісташкове морозиво знамените не тільки тим, що має унікальний зелений колір і ледь вловимий горіховий присмак. Ці ласощі незмінно вже багато років присутній на столі під час фуршету на честь отримують премію Нобелівських лауреатів.
Однак більшу кількість фісташок з'їдається не в складі вишуканих делікатесів, а в якості закуски. Підсолені ядра плодів-Костянок - це популярне доповнення до пива в багатьох країнах, крім, хіба що, батьківщини фісташок.
У Туреччині, Сирії та Ірані з фісташок і ядер інших горіхів роблять знамениті східні солодощі, наприклад, пахлаву і халву. Зелені ядра надають цим ласощів гідну східних владик і сучасних гурманів витонченість і ніжність.
Ціна за 100гр