Фундук бланшований 1 кг

Фундук  бланшований 1 кг
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Фундук має широке застосування в кулінарії в сирому вигляді як самостійний продукт або добавка до інших страв. Також його піддають різним видам кулінарної обробки:• смажать;• солять;• зацукровують;• розтирають в борошно ... Читати далі...

380 грн

Фундук має широке застосування в кулінарії в сирому вигляді як самостійний продукт або добавка до інших страв. Також його піддають різним видам кулінарної обробки:

• смажать;

• солять;

• зацукровують;

• розтирають в борошно або пасту;

• отримують з нього горіхове масло;

• залишився після цього макуха використовують для приготування халви.


Фундук додають в салати, соуси, страви з м'яса, овочів або риби, але найбільше він затребуваний для приготування випічки і кондитерських виробів: пирогів, тортів, печива, тістечок, цукерок, морозива та інших десертів. Горіх відмінно поєднується з борошном, шоколадом, свіжими і сушеними фруктами, пастилою, алкогольними напоями. Найбільшою популярністю користується сирої і смажена фундук в якості інгредієнта фруктових, молочних і шоколадних десертів, його додавання ароматизує випічку, горіхові соуси, креми, пасти і лікери, а найвідомішим ласощами з ним є чурчхела.

Можно фасування по 500 г

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Мітки: Орех, орехи, горіхи