Заморожене пюре папайї ТМ Boiron
Фруктове пюре Boiron виробляють тільки з найкращих стиглих плодів. Пюре проходить ретельну обробку, а потім глибоку заморозку. Саме завдяки цьому методу продукт зберігає типовий колір і смак свіжих плодів.
Щоб зберегти якість пюре Boiron, виробник рекомендує розморожувати продукт в оригінальній закритій упаковці при температурі +2...+ 4 С. Для повного розморожування потрібно не менше 24 годин. При необхідності продукт можна розморозити в оригінальній упаковці на водяній бані або в мікрохвильовій печі при низькій потужності.
Після розморожування пюре необхідно ретельно розмішати щоб зберегти однорідність.
Повторно заморожувати не рекомендується.
Склад: папайа 90%, інвертований цукровий сироп 10%.
Умови зберігання: до розморожування при -18 С, після розморожування -2...-4 ° С протягом 15 днів в закритій упаковці.
Термін придатності: 30 місяців.