Вишня сублімована 20 г


Фасування можливе від 25г (ціна вказана за 25г)
Сублімація - це найдосконаліший на сьогодні метод консервації продуктів. В процесі сублімації ягоди зберігають 98% усіх корисних і поживних речовин свіжого продукту, не втративши при цьому аромат, форму, колір і смак.
Усе це досягається за допомогою технології ліофілізації(чи freeze - dried) - продукт спочатку заморожується при шокових температурах, а потім, за допомогою машини сублімації, з нього переганяється волога, ягоди стають в 10 разів легші свіжих.
Це 100% натуральний продукт, він не містить цукру, консервантів, ароматизаторів і яких або інших добавок.
Додайте її до сніданку(каші, мюслі, злакові пластівці і так далі), креми, муссы, тісто, желе, шоколад, свої дизайнерські цукерки або звичайний чай.
Також вони прекрасно підходять для самостійних снеков і стануть одними з ваших найулюбленіших перекушувань. Така фракція особливо подобатися кондитерам.
Умови зберігання : в сухому місці, в щільно закритій упаковці, чимдалі від прямого сонячного світла.
Упаковка: пак з zip- замком.
Країна виробник: Україна.