Hazelnut Praline Праліне Callebaut® 50% фундука




Callebaut® відбирає найкращий фундук з плантацій в Іспанії, Італії та Туреччини. Зрілий фундук збирають і зберігають в найкращих умовах: далеко від світла і температурно-повітряних коливань протягом не більше 12 місяців. Фундук очищають не більше, ніж за 12 годин до обсмажування з тим, щоб зберегти його ефірні масла і тонкий фруктовий смак. Потім фундук піддається середньої обсмажуванні, подрібнюється і змішується з цукром, після чого робиться праліне золотистого кольору.
Ви отримаєте приємний солодкий смак з великою кількістю фруктових і смажених ноток.
Фундучное праліне від Callebaut® можна змішати з шоколадом для отримання начинки для формованих цукерок і плиток. Більш того, ви можете використовувати його для ароматизації морозива, кремів для випічки, мусів і т.д.
Склад: фундук 49,7%, карамелізований цукор 50%
Заводська упаковка - 5 кг.