Марципанова паста 52% мигдалю

Марципанова паста або просто марципан - це суміш розтопленого цукру і розтертого мигдалю. Вважається, що марципан першими стали виготовляти на Близькому Сході, а вже в 8-9 століттях ніжна мигдальна маса вперше потрапила до Європи.
Високоякісна марципанова паста дуже зручна для моделювання фігорук, в деяких випадках кондитери використовують саме марципан, а не мастику.
Марципан має нейтральний світло-бежевий колір, але суміші легко додати потрібний відтінок, використовуючи харчовий барвник. Також марципанові вироби можна покривати глазур'ю (цукрової, шоколадної)
Використовується марципанова паста для: обтягування тортів і тістечок, приготування цукерок, начинки пирогів і кексів.
Вміщує незначну кількість алкоголю для тривалої свіжості і терміну зберігання.
Склад: мигдаль 52%, цукор, вода, інвертований цукровий сироп, етанол (<1 г)
Харчова цінність на 100 г: жири - 29%, вуглеводи - 38 г, білки - 12 г, волокно 6,6 г
Енергетична цінність на 100 г: 474 кКал (1977 кДж)
Мінімальний термін зберігання: 300 днів від дати виробництва.
Умови зберігання: при 15 - 18 ° C і відносній вологості повітря 60%.
Ціна вказана за 1 кг. Фасуємо від 500 г.
Оригінальна упаковка - 5 кг.