Глюкозний сироп 1 кг

В наявності
130 грн
Глюкозний сироп - це безбарвний прозорий сироп з високою в'язкістю і середнім рівнем солодкий смак.
Глюкозний сироп використовується як основна сировина кондитерського виробництва, виконує роль антикристаллизатором і підсолоджувача.
В силу високої поживності глюкозний сироп широко застосовується при виробництві різних харчових продуктів:
- в кондитерському виробництві сприяє прискоренню процесу рекристалізації сахарози, тому є ідеальним компонентом для виробництва помадних цукерок, багатьох «м'яких» кондитерських виробів
- в хлібопекарській промисловості застосовуватися при виробництві пряників і різних сортів хліба, покращуючи якісні характеристики напівфабрикатів, збільшуючи терміни зберігання готових виробів.
- володіє високими консервуючими і зброджують характеристиками, що дозволяє успішно застосовувати її в пивоварінні, виноробстві та консервної промисловості.
- сприяє підвищенню розчинності сахарози, тим самим роблячи її незамінним продуктом при виробництві повидла, варення, джемів: кінцева продукція набуває велику в'язкість, і термін її зберігання значно збільшується.
- в молочній промисловості крохмальна патока може застосовуватися при виготовленні заморожених десертів і морозива, оскільки вона забезпечує властивість зниження точки замерзання молочних сумішей.
Фасуємо від 1 кг.
Схожі товари