Шоколадна глазур помаранчева зі смаком апельсину Master Martini

В наявності
89 грн
Шоколадна глазур блакитна Master Martini - кондитерська глазур кольору оранж з приємним солодким ароматом.
Застосовується для глазурування і покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадного декору, цукерок, фігурок, а також можна використовувати для шоколадних фонтанів і як готову прикрасу десерту.
Рекомендації: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати глазур необхідно при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, концентрат спіруліни і яблука, емульгатор (соняшниковий лецитин Е322).
Жирність: 37%
Ціна вказана за 200 г.
Схожі товари