Штамп для Мункейка (Місячний пиріг) №3

Простий зручний інструмент для швидкого формування та декорування азійських десертів (китайських пряників мункейк, японських моті). Може використовуватися для роботи з тістом, марципаном, мастикою.
Матеріали: плунжерний механізм з металу (вісь, пружина) та пластику (ручка, корпус формувальника, кріплення для змінних штампів)
За допомогою набору можна швидко формувати та одночасно декорувати порції популярних азійських десертів. Конструкція дозволяє змінювати штампи з комплекту та отримувати характерну впізнавану текстуру китайського місячного пряника.
Рекомендації:
Перед першим використанням промийте та висушіть інструмент
Оберіть один штамп для одного виду десерту
Занурте штамп до формувальної камери малюнком назовні, а кріпленнями-зачіпками всередину назустріч пружинному механізму
Проштовхніть штамп до місця його кріплення до пружинного механізму
Прокрутіть ручку плунжера для того, щоб дві зачіпки кріплення на штампі розташувалися напроти спеціальних отворів у посадочній пластині плунжера, дайте кріпленням увійти в отвори
Прокручуванням ручки, зафіксуйте штамп на посадочній пластині так, щоб зачіпки міцно тримали штамп і не давали йому випадати
Все. Інструмент готовий до роботи
Заготовки азійських десертів мають підходити за розмірами для роботи з плунжером (сторони до 42 мм)
Під час приготування мункейків використовуйте сухе борошно для зменшення налипання тіста на інструмент
Штампи мають спеціальні отвори для виходу зайвого повітря з-під преса. У разі необхідності їх бажано прочистити голкою
Для роботи з мастикою або помадками рекомендована товщина шару 1/8 дюйма (3,2 мм)
Різати мастику пресом краще на силіконовому килимкові
Використовуйте суху цукрову пудру або крохмаль для зменшення налипання мастики на інструмент
Якщо вирізана форма залишається у шарові мастики скористайтеся спатулою, щоб підняти її.
Якщо виріб підіймається разом зі штампом в отвір формувальника, акуратно зніміть його зі штампа за допомогою спатули