Форма для шоколаду маленька плитка

Практична і довговічна полікарбонатна форма дозволить з легкістю приготувати в домашніх умовах чудові шоколадні цукерки.
Розмір комірки: Довжина 48 мм, ширина 24 мм, Висота 5 мм.
Кількість осередків на планшеті: 20 шт.
Матеріал: полікарбонат.
Принцип роботи з полікарбонатною формою нескладний, він нічим не відрізняється від роботи з пластикової або силіконової формою. І все ж, для отримання найбільш якісного результату, слід дотримуватися кількох нескладних правил:
1. Перед тим, як заповнювати форму шоколадною масою, нагрійте її до температури маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
2. Форма обов'язково повинна бути сухою, тому що зовнішній вигляд цукерок при цьому значно постраждає.
3. Перед витяганням готових виробів перевірте, чи достатньо форма з заготовками охолоджена. Це важливо для кращого вилучення цукерок з форми.
4. Пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони будуть мати потрібний глянець на поверхні і стануть легше витягуватися з форми).