+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Стрічка для шоколаду, h-10 см, 1 м

Немає в наявності
30 грн

Ацетатна стрічка служить для окантування кондитерських виробів та декорування продукції, а також використовується для подовження бортиків форм для десертів. Застосування бордюрної стрічки дозволяє значно спростити та прискорити трудомістку операцію з оформлення бічної поверхні кондитерських виробів.

Це щільна прозора плівка ідеальна для виготовлення мусових та інших тортів. Нею прокладають стінки форми, у якій збирають торт. Потім, коли торт настоїться у холодильнику, дуже зручно виймати його з форми. Після зняття стрічки боки біля торта залишаються ідеально рівними.

Щільність: 200 мкм

Ціна вказана за 1 м.

Схожі товари