Глюкозний сироп 1 кг

ХІТ
Глюкозний сироп 1 кг
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Глюкозний сироп - це безбарвний прозорий сироп з високою в'язкістю і середнім рівнем солодкий смак.Глюкозний сироп використовується як основна сировина кондитерського виробництва, виконує роль антикристаллизатором і підс... Читати далі...

70 грн

Глюкозний сироп - це безбарвний прозорий сироп з високою в'язкістю і середнім рівнем солодкий смак.

Глюкозний сироп використовується як основна сировина кондитерського виробництва, виконує роль антикристаллизатором і підсолоджувача.

В силу високої поживності глюкозний сироп широко застосовується при виробництві різних харчових продуктів:

  • в кондитерському виробництві сприяє прискоренню процесу рекристалізації сахарози, тому є ідеальним компонентом для виробництва помадних цукерок, багатьох «м'яких» кондитерських виробів
  • в хлібопекарській промисловості застосовуватися при виробництві пряників і різних сортів хліба, покращуючи якісні характеристики напівфабрикатів, збільшуючи терміни зберігання готових виробів.
  • володіє високими консервуючими і зброджують характеристиками, що дозволяє успішно застосовувати її в пивоварінні, виноробстві та консервної промисловості.
  • сприяє підвищенню розчинності сахарози, тим самим роблячи її незамінним продуктом при виробництві повидла, варення, джемів: кінцева продукція набуває велику в'язкість, і термін її зберігання значно збільшується.
  • в молочній промисловості крохмальна патока може застосовуватися при виготовленні заморожених десертів і морозива, оскільки вона забезпечує властивість зниження точки замерзання молочних сумішей.

Фасуємо від 1 кг.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре