(099) 565-39-19 (Viber)
(048)772-52-20
(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
0
0

Ганаш з білого шоколаду зі смаком Marc de Champagne

В наявності
Виробник: Barry Callebaut
560 грн

Зроблений зі справжнього білого шоколаду і тваринних вершків. Містить в своєму складі 4,5% марка з провінції Шампань. Повністю готова до використання начинка.

В основі Marc de Champagne від Callebaut лежить ганаш з білого шоколаду, в складі якого 60% темперованого білого шоколаду, 22% вершків і крапелька лікеру Marc de Champagne. Він має багатий ніжний вершковий смак, залишає приємне відчуття в роті.

Цей ганаш ідеально підійде для створення ваших фірмових рецептів, ви можете додати їм хрусткої текстури, використавши Bresilienne від Callebaut, подрібнений кави, обсмажені насіння, нугатін і т.д. Після розм'якшення ганаш набуває потрібну текстуру для використання в формованих виробах з шоколаду, наприклад, в цукерках, шоколадних батончиках і чашечках. Він не вимагає темперування (його потрібно злегка підігріти при температурі не більше 35 ° C).

Більш того, ганаш Callebaut відрізняється унікальною технологічною стабільністю і має тривалий термін зберігання в складі цукерок.

Ціна вказана за 1 кг.

На вагу від 0,5 кг

Схожі товари