Заморожене пюре з зеленого яблука ТМ Boiron 1кг

Фруктове пюре Boiron виробляють тільки з найкращих стиглих плодів.
Пюре проходить ретельну обробку, а потім глибоку заморозку. Саме завдяки цьому методу продукт зберігає типовий колір і смак свіжих плодів.
Щоб зберегти якість пюре Boiron, виробник рекомендує розморожувати продукт в оригінальній закритій упаковці при температурі +2...+ 4 С. Для повного розморожування потрібно не менше 24 годин. При необхідності продукт можна розморозити в оригінальній упаковці на водяній бані або в мікрохвильовій печі при низькій потужності.
Після розморожування пюре необхідно ретельно розмішати щоб зберегти однорідність.
корисне: створено за технологією, що зберігає всі вітаміни та інші корисні речовини;
якісне: не містить сторонніх домішок, має однорідну масу, гомогенізоване;
створювалося за допомогою інноваційного способу заморозки: по максимуму збережені смак, аромат і структура;
натуральне: склад не змінювали за допомогою консервантів, ароматизаторів і фарбування барвниками;
природний спосіб збереження свіжості: сировина ретельно відбиралося і оброблялося відразу після збору врожаю;
економія: ви не переплачувати за кісточки, шкірку, отримуєте тільки м'якоть плодів і ягід, часто навіть без додавання цукру (або з використанням менш шкідливого його варіанту)
Повторно заморожувати не рекомендується.
Склад: яблуко 85% цукор 15%
Умови зберігання: до розморожування при -18 С, після розморожування -2...-4 ° С протягом 15 днів в закритій упаковці.
Термін придатності: 30 місяців.
Маса нетто: 1 кг.
Після розморожування пюре необхідно ретельно розмішати щоб зберегти однорідність.
корисне: створено за технологією, що зберігає всі вітаміни та інші корисні речовини;
якісне: не містить сторонніх домішок, має однорідну масу, гомогенізоване;
створювалося за допомогою інноваційного способу заморозки: по максимуму збережені смак, аромат і структура;
натуральне: склад не змінювали за допомогою консервантів, ароматизаторів і фарбування барвниками;
природний спосіб збереження свіжості: сировина ретельно відбиралося і оброблялося відразу після збору врожаю;
економія: ви не переплачувати за кісточки, шкірку, отримуєте тільки м'якоть плодів і ягід, часто навіть без додавання цукру (або з використанням менш шкідливого його варіанту)
Повторно заморожувати не рекомендується.
Склад: яблуко 85% цукор 15%
Умови зберігання: до розморожування при -18 С, після розморожування -2...-4 ° С протягом 15 днів в закритій упаковці.
Термін придатності: 30 місяців.
Маса нетто: 1 кг.
Схожі товари