(099) 565-39-19 (Viber)
(048)772-52-20
(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
0
0

Агар-Агар 900 25г Guzman (Гузман)

Скидка: -33%
В наличии
Производитель: Guzman
135 грн90 грн

Слово «агар» малайського походження означає «желе». У Японії відомий як кантен або японський желатин.

У класифікаторі харчових добавок його відносять до загусників і називають E 406.

Агар-агар буває різної сили – від 600 до 1200 одиниць. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желювання, тим менше агар-агару необхідно додавати. 1 г агар-агару сила гелю 900 дорівнює 6 г желатину, а 1 г агар-агару сила гелю 1200 дорівнює 8 г желатину.

Перш ніж розвести агар-агар, врахуйте, що сила речовини залежить від рH продукту: його потрібно більше кислого середовища. Aгар-агар використовується в обсязі 0,9% від маси кінцевого продукту і 1,3% для кислого середовища, якщо використовується журавлинний сік, лайма сік або ананасовий сік.

Деякі продукти, такі як ананаси, свіжий інжир, папайя, манго та персики, містять ферменти, що запобігають утворенню гелю. Шоколад і шпинат, здається, теж це роблять. Спосіб обійти такі обмеження - спочатку приготувати ці інгредієнти, піддавши тепловій обробці. Вона нейтралізує «шкідливі» ферменти та дозволить заробити агар-агару на повну силу.

Рекомендовані дози: зефір 0,7-0,95%, мармелад 0,9-1,0%, суфле "Пташине молоко" 0,48-0,7%.

Склад: Е406. Зберігати щільно закритим у сухому, прохолодному місці, не містить ГМО.

Похожие товары