(099) 565-39-19 (Viber)
(048)772-52-20
(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
0
0

"Серця" трансфер 5 шт

Знижка: -10%
В наявності
98 грн88 грн

Трансфер кондитерський 30 * 40

З формами для шоколаду можна використовувати будь-які типи перекладних листів IBC (Бельгія) для шоколаду і глазурі, і створювати одноколірні, металізовані або повно- кольорові малюнки.

Використовуючи нейтральний перекладної лист на основі масла какао 30см * 40см, Ви можете виготовити своїми силами цукерки з логотипом. Для цього можна нанести малюнок пензликом розведеними в алкоголі сухими харчовими барвниками або надрукувати малюнок на кондитерському принтері. Щоб отримати гарантований результат і збіг малюнка листа з поверхнею цукерки, зручніше використовувати малюнок у вигляді діагональної повної заливки.

Технологія застосування трансферів:

  • Нанести розтоплений та 32 С шоколад (або шоколадну глазур) на поверхню трансферу (враховуючи, що він відображається на поверхні десерту дзеркально).
  • Протягом 30-60 хв витримати плівку для кристалізації.
  • Охолодити в холодильнику 15 хв.
  • Дістати з холодильника і зняти з шоколаду плівку.


Попереднє замовлення!

Схожі товари