Шоколад молочний 30% Schokinag (Німеччина) кондитерський в дропсах, 1 кг

Професійний кондитерський молочний шоколад в дрібних дропси. Має сильний смак і запах какао. Підходить для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю і шоколадного фонтану.
Склад: цукор, какао масло, незбиране сухе молоко, сироватковій порошок, какао терте, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор
Вміст какао продуктів - 30%
Органолептичні показники: дропси діаметром 6-8 мм, консистенція, колір, аромат і смак молочного шоколаду.
Інструкція до темперування: температрура плавлення 45ºС, темперування: 28-29 ºС, кристалізації при 10-15 ºС протягом 15 хвилин.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 7 г, жири - 39,7 г, вуглеводи - 50,5 г, калорійність - 590 ккал.
Ціна за 1 кг.