Білий шоколад без цукру Callebaut MALCHOC WHITE, 500 г

Білий шоколад без додавання цукру принесе таке ж задоволення, як і традиційний рецепт білого шоколаду, доповнений яскравими вершково-карамелевими нотками. Проте, в цей рецепт не було додано цукру. Його спокуслива солодкість пояснюється наявністю цукрозамінника - мальтитолу, збалансованого натуральної бурбонської ваніллю.
Його смакові і сенсорні якості дуже близькі до смаку традиційного шоколаду. Такий же дзвінкий тріск, колір, блиск і відчуття в роті.
Білий шоколад без додавання цукру дарує вам свободу дій. Ви можете використовувати його у виробах з шоколаду, в приготуванні мусів для випічки, кремів, десертів і напоїв. Він має ті ж властивості при розтоплюванні, Темперування, охолодженні, литві форм і т.д. як і звичайний білий шоколад.
Склад: какао 33,9%, какао-масло - 30,5%, молоко - 20,5%
Кошерний продукт.
Текучість: 3 з 5
Термін придатності: 18 місяців.
Ціна вказана за 500 г.