Мастика кондитерська BLUE BEAD біла 1 кг
Універсальна цукрова паста (вона ж мастика) ідеально підходить для обтягування тортів та інших кондитерських виробів.
З цього виду мастики можна також виготовити нескладні фігурки і композиції.
Переваги цукрової мастики :
- не тріскається в процесі роботи;
- досить тонко розкочується без розривів;
- володіє підвищеною пластичністю і не перетворюється на торті в застиглу масу, не підсихає на торті;
- м'яка, еластична і податлива в роботі;
- відмінно забарвлюється будь-якими гелевими харчовими барвниками;
- має насичений білий колір і приємний аромат і смак ванілі;
- не містить глютен.
- має стійкість до вологості. Не втрачає своїх властивостей навіть при роботі в приміщенні з вологістю до 70 %;
- мастика стійка до температурних перепадів. Завдяки входять до складу Негідрогенізованим жирам і оліям, добре переносить термічний шок (перепад температур при перенесенні з холодильника в кімнатні умови);
- мастика тане в роті. До складу входить найдрібніший цукор з розміром гранул в 11 мікрон, завдяки чому її консистенція рівна і однорідна, а в роті не утворюється відчуття " піску»
Виробник Туречіна