Вершки 35.1% для збивання ультрапастеризовані Charalambides Christis 1л

Вершки 35.1% для збивання ультрапастеризовані Charalambides Christis 1л
Завдяки спеціально підібраним технологічним режимам обробки та особливостям рецептури вершки 35,1%
чудово підходять для кондитерських виробів, особливо для збивання: вони збільшуються в обсязі в 2-3 рази, мають стійку піну,
не осідає 48 годин, не потребують додаткової стабілізації.
Вершки чудово змішуються і поєднуються з шоколадом та барвниками.
Вершки не згортаються при додаванні невеликої кількості кислих інгредієнтів чи алкоголю. Не приймаються пластівцями, не розшаровуються, а не розтікаються.
Кондитерські вершки для збивання широко застосовуються в харчовій промисловості, у тому числі для приготування таких виробів як торти, десерти, солодощі, а також в якості декору для фруктових салатів, особливо у збитому вигляді.
Країна виробництва: Греція.