Клейковина пшенична суха 1 кг

Клейковина пшенична суха 1 кг
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Клейковина пшенична застосовується для збільшення процентного вмісту клейковини в борошні і поліпшення власної клейковини борошна.Клейковину додають в сухому вигляді при замішуванні тіста в кількості 1-2% до маси борошна... Читати далі...

90 грн

Клейковина пшенична застосовується для збільшення процентного вмісту клейковини в борошні і поліпшення власної клейковини борошна.

Клейковину додають в сухому вигляді при замішуванні тіста в кількості 1-2% до маси борошна або 10-50 г на 1 кг борошна.

При додаванні клейковини:

  • підвищується водопоглотительной здатність борошна;
  • поліпшуються пружно-еластичні властивості тіста;
  • підвищуються обсяг і формостійкість подових виробів;
  • поліпшується еластичність м'якушки і знижується його крошковатая;
  • збільшується термін зберігання свіжості виробів.

Умови та термін зберігання: 6 місяців в сухому прохолодному місці.

Фасуємо від 1 кг.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Мітки: глютен