Какао терте High Roast, Кот-д’Ивуар (випускається у формі каллет)

Какао терте High Roast, Кот-д’Ивуар (випускається у формі каллет)
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

  • Статус: In stock
Скорочений опис

Какао терте отримують шляхом розмелювання обсмажених подрібнених какао-бобів. Процес розуміли супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса тертого какао має напів... Читати далі...

290 грн

Какао терте отримують шляхом розмелювання обсмажених подрібнених какао-бобів. Процес розуміли супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса тертого какао має напіврідку консистенцію.

Какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярно в миловарінні.

Какао терте не містить цукру і будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі і ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою і шовковистою, а й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії і комфорту.

Країна виробник Гана

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре