Какао-порошок 22-24% алкалізований CALLEBAUT (повножирний)

Какао-порошок 22-24% алкалізований CALLEBAUT (повножирний)
Натисніть на картинку для збільшення

Інформація

Виробник: Barry Callebaut
  • Статус: In stock
Скорочений опис

У кондитерських виробах потрібно використовувати якісне какао, його називають алкалізоване. Його обробляють на заводах лугом, завдяки чому ми отримуємо більш яскравий смак, колір і аромат шоколаду.Основна його перевага -... Читати далі...

200 грн

У кондитерських виробах потрібно використовувати якісне какао, його називають алкалізоване. Його обробляють на заводах лугом, завдяки чому ми отримуємо більш яскравий смак, колір і аромат шоколаду.

Основна його перевага - характерний більш темний колір випічки.

Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок. Має інтенсивний темно-червоний колір і високу ступінь жирності 22-24% і дуже дрібний помел. Добре розчиняється в холодних рідинах.

Ціна вказана за 1 кг

Фасуємо від 500 г - вкажіть бажану кількість в коментарі до замовлення

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре