(099) 565-39-19 (Viber)
(048)772-52-20
(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
0
0

Білий шоколад Zephyr 34%

В наявності
Виробник: Barry Callebaut
659 грн

Шоколад Zephyr від бренду Cacao Barry відрізняється високим вмістом какао-олії, що надає йому особливих смакових властивостей.

Дуже м'який збалансований смак молока та солодощі з вираженими тонами вершків та ванілі.

Походження какао-бобів: Західна Африка, переважно сорт Форастеро

Застосування

Плинність 5 крапель із 5. Zephyr відрізняється дуже гладкою текстурою.

Форма випуску як каллет дозволяє точно відміряти необхідну кількість шоколаду. Крім того, такий шоколад дуже зручно плавити.

Вироби із шоколаду (троянди із шоколаду, шоколадна паста, ганаш, трюфелі).

Кондитерські вироби та десерти (глазур, мус, соуси).

Випічка (хліб та бріоші, печиво, крем для випічки (начинки для пирогів, листкової випічки)).

Морозиво та сорбети (американське морозиво, джелато, м'яке морозиво, сорбет).

Шоколадні фонтани (Zephyr - дуже плинний шоколад, він не вимагає розрідження олії при використанні в шоколадному фонтані).

Рекомендації щодо поєднання: каррі, флер-де-сіль (сіль), базилік, насіння анісу, шафран, м'ята, ялівець, кокос, манго, маракуйя, червона черешня, суниця, зелене яблуко, грейпфрут, червоний перець, джин, кальвадос, шампанське , карамель, фісташки, бальзамічний оцет, вершковий сир, чай з бергамотом, троянда, трюфелі.


Склад: цукор, какао-масло (34%), сухе знежирене молоко, безводний молочний жир, соєвий лецитин, натуральна ваніль.


Шоколад виготовлений у Франції. Cacao Barry - найтитулованіший у Європі виробник.


Можливе фасування від 100г

Схожі товари