Молочний шоколад Cacao Barry Папуасія 36% упаковка 1 кг

Молочний шоколад з вираженим шоколадним характером, а також ноткою злегка карамелізованих фруктів. Ідеальний продукт для приготування праліне, фінішної обробки десертів, кондитерських виробів, для виготовлення вершкового шоколадного крему (ganache - ганаш). Шоколад підходить для виготовлення тістечок цукерок, мусів, виливки форм, виготовлення шоколадної плитки, глазурування кондитерських виробів і для прикраси морозива.
Склад: какао 35,5%, какао-масло - 23,4%, молоко - 39,6%
Кошерний продукт.
Текучість: 3 з 5
Термін придатності: 18 місяців.
Фасовка монети в упаковці.
Продаж тільки в оригінальній упаковці 1 кг.
Шоколад Cacao Barry / Франція.
Схожі товари