+38(067) 2102188 (Viber)
+38(094)1266116
+38(067) 210-21-88 (Шоу-рум)
+380995653919 (Viber)
0
0

Вибухова карамель в рисовому крохмалі, 50 г

Немає в наявності
100 грн
Можливе фасування від 50г (ціна вказана за 50г)
Оригінальна упаковка 250г

Багато з вас неодноразово бачили цукерки і десерти з начинкою, яка починає шипіти і «стріляти» в роті як маленький феєрверк. Всі її бачили, але не всі знають, що це - вибухова карамель, харчова добавка з дуже простим складом, але вельми цікавим ефектом.

Найбільше солодощі з ефектом «бомби, що вибухнула» люблять діти, але останнім часом її застосування стало набагато ширше. Особливо цінується така карамель в модній нині молекулярної кухні.
Нижче ви дізнаєтеся про те, як роблять вибухову карамель, чи можна її приготувати вдома і як нею правильно користуватися на кухні.

Вибухова карамель (в оригіналі - popping sugar) - це суміш цукру і вуглекислого газу, поєднання яких і дає такий незвичайний ефект. Кристалики цукру утримують газові бульбашки в загальній масі і звільняють їх тільки при зіткненні з вологою. Саме тому такі солодощі починають «стріляти» в роті. І саме тому їх потрібно зберігати в щільно закритій тарі далеко від пара і рідин.

Той же результат можна отримати, додавши таку карамель в воду або в іншу нежирну рідина. А ось жиросодержащие і в'язкі маси не провокують вихід вуглекислого газу з карамелі, завдяки чому її можна додавати в багато десерти і не боятися, що сюрприз спрацює раніше, ніж виявиться у гостей в роті. Як присипки для морозива і фруктових салатів такий продукт теж можна використовувати, але не заздалегідь, а прямо перед подачею десерту на стіл.


Схожі товари